fredag 12. juni 2009

hei alle sammen.

Naa er vi endelig kommet til Bankok,etter en utrolig lang reise. Vi ligger 5 timer foran tiden i Norge. Det merkes veldig paa dognrytmen.
Vi tok flyet fra Gardemoen klokken 17.00Norsk tid. Vidro forst til London,der vi mellom landet. Maate vente der i 3 timer. Deretter gikk flyet til Bankok. Turen fra London til Bankok tok ca 11 timer. Detvarluksus fly i vaare oyne. Sykt stort. To etasjer og greier.Fikk ganske god mat. Vi hadde stor plass, delte 3 seter. Etter en god natt sovn paa flyet, surra vi rundt paa den store flyplassen. Vi skulle ta enbuyss fra flyplassen til det stedet vi skulle bo. Men ingen skjonner spraaket, saa tok evigheter for vi fikk tak i den bussen. Utrolig mye ko her. Brukte over 2 timer paa en strekning som ellers tar en halv time. Naar vi kom frem hadde det blitt morkt. Viu styret frem og tilbake i de smaa trange gatene for aa finne frem. Ikke det beste aa fly gate langs her alene med mye bagasje og to blonde jenter. Men vi fikk tak i en taxi til slutt, han var snill og kjorte oss ditt vi skulle. Naar vi kom til hotellet, fikk vi vite vi ikke varoppfort paa listen for turen vi hadde meld oss paa. saa skal bli spennede a se i morgen omvi faar vart med. Naa har vi nettopp spist engod spagetti. Naa er det senge tid, vi er begge slitene etter en lang dag.
Skriver senere. I morgen skal vi bare vare i byen vi har kommet til. Se oss litt rundt og sove lenge. Kos dete alle saa masse saa lenge.Skalpr;ve aa skrive saa ofte vi kan

2 kommentarer:

  1. Jeg trodde dere reiste med en gruppe hele veien jeg? Kos dere masse!!

    SvarSlett